BT天堂

Bas谋n duyurular谋

BT天堂 Cosmodyne Commissions TGNO-1000 Float Glass Uygulamalar谋 i莽in Geli艧tirildi

HEMEN YAYINLAMA 陌脟陌N

Temecula, CA, 15 Eyl眉l 2021 鈥 BT天堂 Co., Ltd'nin (Japonya) bir yan kurulu艧u olan BT天堂 Industries'in Temiz Enerji ve End眉striyel Gazlar Grubu (Grup), BT天堂 Cosmodyne'in k谋sa s眉re 枚nce TGNO-1000 gazl谋 oksijen ve nitrojen bitkisi. D眉z cam 眉retimini hedefleyen yeni tesis, bir end眉striyel gaz 艧irketine sat谋ld谋.

BT天堂 Cosmodyne TGNO, 眉莽 gazl谋 眉r眉n ak谋艧谋 眉retmek i莽in tasarlanm谋艧 bir kriyojenik oksijen ve nitrojen jenerat枚r眉d眉r: orta ve y眉ksek bas谋n莽l谋 nitrojen gaz谋 ve oksijen gaz谋. Y眉ksek bas谋n莽l谋 nitrojen, do臒rudan nitrojen kolonundan yakla艧谋k 8,5 bar(g) ile 莽谋kar. Orta bas谋n莽l谋 nitrojen ak谋艧谋, oksijen kolonunun 眉st k谋sm谋ndan gelir ve bir at谋k ak谋艧谋 geni艧letici taraf谋ndan yakla艧谋k 2.3 bar(g)'a y眉kseltilir. Gaz halindeki oksijen, 2,3 bar(g)'l谋k y眉ksek bir bas谋n莽ta 莽al谋艧an oksijen kolonundan do臒rudan 莽谋kar. T眉m bunlar, 0,27 KW/Nm3'l眉k d眉艧眉k bir 枚zg眉l g眉莽te ger莽ekle艧tirilir.

TGNO-1000, bu 莽ok 眉r眉nl眉 tesisin geli艧im ihtiya莽lar谋n谋 kar艧谋lamak i莽in 莽o臒unlukla 枚nceden var olan bile艧enlerle yap谋land谋r谋ld谋. Bu, molek眉lleri d眉z cam m眉艧terisine satan end眉striyel gaz m眉艧terilerinin kat谋 hedeflerine ula艧malar谋n谋 sa臒lad谋. Tesis ayr谋ca bir g枚revli olmadan da 莽al谋艧谋r, bu nedenle 眉r眉n talebindeki dalgalanmalar谋 insan m眉dahalesi olmadan halledebilir.

Prefabrik TGNO, 枚nceden borulanm谋艧, 枚nceden kablolanm谋艧, kurulumu kolay mod眉ler b枚l眉mler halinde teslim edilir. So臒utucu, adsorber yataklar谋, anahtarlama valfleri ve turbo geni艧leticiler tek bir k谋za臒a monte edilerek saha 莽al谋艧mas谋 en aza indirilir. Kontrol odas谋 mod眉l眉, motor kontrol merkezini ve gerekli analiz枚rleri bar谋nd谋r谋r.

Cosmodyne Process Systems Ba艧kan谋 George Pappagelis'e g枚re, "Bu, Cosmodyne'in end眉striyel gaz m眉艧terilerimizin pazarlar谋n谋 geli艧tirmelerine ve etkin bir 艧ekilde rekabet etmelerine olanak tan谋yan kriyojenik sistemler ve tesisler sa臒lamaya y枚nelik en son 莽abas谋d谋r. "TGNO-1000, ABD (Escondido, Seal Beach ve Temecula) ve Hindistan'daki operasyonlar谋m谋z aras谋nda ortak bir 莽abayd谋."

BT天堂 Cosmodyne, s谋v谋 ticaret tesislerinin yan谋 s谋ra TGNO-1000 gibi tesis i莽i gaz tesislerinde kapsaml谋 deneyime sahiptir.

KR陌YOJEN陌K 贰狈顿脺厂罢搁陌LER HAKKINDA

Cryogenic Industries, Inc. (艧imdi BT天堂 Co., Ltd.'nin bir 眉yesidir) 眉ye 艧irketler, s谋v谋la艧t谋r谋lm谋艧 do臒al gaz (LNG), kuyu hizmetleri ve end眉striyel gaz end眉strileri i莽in tasarlanm谋艧 kriyojenik gaz i艧leme ekipman谋 ve k眉莽眉k 枚l莽ekli proses tesisleri 眉retir. 50 y谋l谋 a艧k谋n bir s眉re 枚nce kurulan Cryogenic Industries, ACD, Cosmodyne ve Cryoquip'in ana 艧irketi ve yakla艧谋k 20 i艧letme kurulu艧undan olu艧an ve yayg谋n olarak kontrol edilen bir gruptur.

Medya ba臒lant谋s谋:

Lisa Adams